stockpick.nl

Looking for the Sitecore related website -> sitecore.stockpick.nl

Beleggen in techniek

Beleggen in technologie kan een mooi rendement opleveren bijvoorbeeld in internet bedrijven. Op dit moment is er een grote verschuiving aan de gang in die mobieltjes markt, de smartphone is volwassen. Bedrijven zoals HTC hebben daar flink van kunnen profiteren. Parrot speelt daar handig op in en komt met de voor augmented reality geschikte AR.Drone.

LED lampen worden ook steeds vaker toegepast b.v in kinderspeelgoed. Ook zonnecellen worden steeds goedkoper waardoor deze ook meer en meer toepassingen krijgen in Gadgets. De zonnecellen fabrieken zelf is een zwaar concurrerende industrie.

3D printers worden nu ook ingezet. Ook deze technologie maakt nieuwe toepassingen mogelijk. Een interessante ontwikkeling is ook de 2.5D printtechnologie. Bij deze vorm van printen worden lagen inkt opgebouwd en het is daardoor mogelijk om reliƫf te realiseren op diverse ondergronden.

Wearables nog zo'n markt die op het punt staat groot te worden. Word het een prijzenoorlog of draait het om de beste software integratie met hardware. Onbekende startups verjagen Nike uit de wearables markt

De Oculus Rift is ook populair daar worden tal van toepassingen voor bedacht. Misschien wel interesanter dan de Google glass.

Naast Consumenten Drones en leger drones en UAVs is er ook een professional markt ontstaan Cyber Technolgy en Secure in air met ProRail als klant. Al is dat niet altijd even succesvol zie Drones-politie-Amsterdam-deugen-niet. In Almeren vliegt ook een politie drone. en in Harlingen in zeker 40 plaatsen hebben ze gevlogen Arnhem, Rotterdam. Ook voor luchtfotografie worden speciaale drones aangeboden zie DroneFlyer. De Duitse spoorwegen (DB) wil graffitispuiters gaan opsporen met een drone. De nederlandse defensie heeft de Boeing ScanEagle

11 Juli 2013 Drone weet succesvol te landen op vliegdekschip